HOME

CONTACT
OVER ORGADIM | HRM FLEX | HRM INTERIM | VERZUIM | OVERIGE DIENSTEN | PROJECTEN

 

HRM - INTERIM

 

Met HRM Interim kunnen wij gedurende een bepaalde periode naast advisering over specifieke HRM projecten deze ook geheel of gedeeltelijk overnemen en ondersteunen.

Een buitenstaander de organisatie eens tegen het licht laten houden, werkt verfrissend.

Onze aanpak onderscheidt zich door persoonlijke betrokkenheid, deskundige advisering en ondersteuning gericht op het bieden van praktische oplossingen.

Onder HRM-Interim worden activiteiten verstaan met een eenmalig karakter die qua tijd en kosten zorgvuldig zijn afgebakend. In onderling overleg wordt een plan van aanpak opgesteld, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Doelstelling voor u: een effectief en efficiŽnt personeelsbeleid om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Ons credo: Concreet, helder, zakelijk en resultaatgericht.

Enkele voorbeelden die een HR consultant voor de organisatie kan betekenen zijn:

Overbruggingsmanagement 
 

Genezingsmanagement
Verandermanagement
Crisismanager
   

-


-
-
-

 

tijdelijke vervanging van een medewerker i.v.m. ziekte, zwangerschap of verlof (operationeel);

i.v.m. gedemotiveerde medewerkers, communicatie verstoringen, gericht op herstel van vertrouwen en nieuwe kaders scheppen (operationeel, empathie, mensgericht, zeer communicatief);

wijzigingen aanbrengen in de structuur van de organisatie aanpassingen van werkprocessen en procedures, start cultuurverandering (overtuigingskracht, politiek gevoel, charismatisch);

er wordt gedacht in grote lijnen, zeer doelgericht,  organisatie verandering, kort tijdsbestek om zoveel mogelijk schade te voorkomen (charismatisch, overtuigend, motiverend, lef en vernieuwend).
 

Iedere rol heeft een eigen karakter, vergt een andere benadering en methodiek van werken.

Onze consultants zijn van verschillende signatuur en zullen degene benaderen die uw specifieke vraag of project passend is.

Daarnaast dient er een klik te zijn tussen opdrachtgever en consultant om het tot het gewenste resultaat te komen en het project te laten slagen.

Heeft u een project of de behoeft om hierover eens van gedachte te wisselen wat wij voor u kunnen betekenen, bel dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Klik hier voor meer voorbeelden van activiteiten met een projectmatige aanpak

 

© 2007 Alle rechten voorbehouden, Orgadim